Boutique Hotel Texel

Waddeneilanden | Boek nu je verblijf met 19% korting
Geschreven op:

Op zoek naar een scherpe Boutique Hotel Texel aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor jou hebben wij de beste Boutique Hotel Texel aanbiedingen op een rijtje gezet. De kortingen lopen op tot maar liefst 19%! Boutique Hotel Texel heeft verschillende arrangementen met o.a. ontbijt en leuke extra’s!

Wil je overnachten bij Boutique Hotel Texel op de Waddeneilanden? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen met kortingen tot wel 19%.

Bekijk direct alle Boutique Hotel Texel aanbiedingen

 

 

Boutique Hotel Texel – Waddeneilanden, Nederland

Het prachtige Boutique Hotel Texel is de ideale uitvalbasis voor jullie verblijf op dit Waddeneiland. Dit viersterren hotel staat in de polder Eijerland in de nabijheid van De Cocksdorp. Vanuit hier kunnen jullie gemakkelijk alle highlights van het eiland bezoeken.

Het hotel heeft een eigen restaurant en biedt gerechten met seizoensgebonden ingrediënten van eigen boerderij en uit de nabije omgeving, zoals vis direct vanuit zee. Bij de gerechten worden ook Texelse drankjes geschonken, zoals wijnen, biersoorten en likeuren. Even een dagje relaxen? Maak dan voor een kleine vergoeding gebruik van de wellness van het hotel.

Bekijk direct alle Boutique Hotel Texel aanbiedingen

 

Boutique Hotel Texel arrangement – Aanbiedingen met 19% korting

Boutique Hotel Texel heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 3 of 4 dagen. Je profiteert momenteel van kortingen tot wel 19%.

Bekijk direct alle Boutique Hotel Texel aanbiedingen

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking).

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.