Op zoek naar een scherpe Boutique Hotel Texel aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor jou hebben wij de beste Boutique Hotel Texel aanbiedingen op een rijtje gezet. De kortingen lopen op tot maar liefst 19%! Boutique Hotel Texel heeft verschillende arrangementen met o.a. ontbijt en leuke extra's!

Wil je overnachten bij Boutique Hotel Texel op de Waddeneilanden? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen met kortingen tot wel 19%.

Bekijk direct alle Boutique Hotel Texel aanbiedingen

 

 

Boutique Hotel Texel – Waddeneilanden, Nederland

Het prachtige Boutique Hotel Texel is de ideale uitvalbasis voor jullie verblijf op dit Waddeneiland. Dit viersterren hotel staat in de polder Eijerland in de nabijheid van De Cocksdorp. Vanuit hier kunnen jullie gemakkelijk alle highlights van het eiland bezoeken.

Het hotel heeft een eigen restaurant en biedt gerechten met seizoensgebonden ingrediënten van eigen boerderij en uit de nabije omgeving, zoals vis direct vanuit zee. Bij de gerechten worden ook Texelse drankjes geschonken, zoals wijnen, biersoorten en likeuren. Even een dagje relaxen? Maak dan voor een kleine vergoeding gebruik van de wellness van het hotel.

Bekijk direct alle Boutique Hotel Texel aanbiedingen

 

Boutique Hotel Texel arrangement – Aanbiedingen met 19% korting

Boutique Hotel Texel heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 3 of 4 dagen. Je profiteert momenteel van kortingen tot wel 19%.

Bekijk direct alle Boutique Hotel Texel aanbiedingen

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking).

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter