Badhotel Scheveningen

Arrangementen incl. ontbijt vanaf €34,50
Geschreven op:

Zijn jullie op zoek naar de beste Badhotel Scheveningen aanbiedingen? Dan zijn jullie hier aan ’t juiste adres! Speciaal voor jullie hebben wij de beste Badhotel Scheveningen aanbiedingen op een rijtje gezet. Jullie boeken al een arrangement voor weinig. Badhotel Scheveningen heeft verschillende ontbijt arrangementen die jullie voor een leuke prijs kunnen boeken.

Wil je overnachten bij Badhotel Scheveningen? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen vanaf slechts €34,50 persoon.

Bekijk direct alle Badhotel Scheveningen aanbiedingen

badhotel scheveningen

 

Badhotel Scheveningen – Scheveningen, Zuid-Holland

Flaneren over de boulevard van Scheveningen? Dat kan! Jullie vinden Badhotel Scheveningen op steenworp afstand van ’t strand. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van het ontbijtrestaurant, gratis WiFi, een 24-uursreceptie en nog veel meer. Stad en strand met elkaar afwisselen? Met de tram (of auto) zijn jullie zo in het gezellige centrum van Den Haag!

Bekijk direct alle Badhotel Scheveningen aanbiedingen

 

Badhotel Scheveningen arrangementen – Vanaf €34,50

Het gezellige Badhotel Scheveningen heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 2, 3, 4 of 5 dagen. Zo kunnen jullie onder andere kiezen voor diverse arrangementen inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet, gratis fles water en een gratis HTM-dagkaart. Het goedkoopste arrangement boeken jullie al vanaf slechts €34,50 per persoon.

Bekijk direct alle Badhotel Scheveningen aanbiedingen

badhotel scheveningen ontbijt arrangement

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking). 

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.