Zijn jullie op zoek naar de beste Badhotel Scheveningen aanbiedingen? Dan zijn jullie hier aan 't juiste adres! Speciaal voor jullie hebben wij de beste Badhotel Scheveningen aanbiedingen op een rijtje gezet. Jullie boeken al een arrangement voor weinig. Badhotel Scheveningen heeft verschillende ontbijt arrangementen die jullie voor een leuke prijs kunnen boeken.

Wil je overnachten bij Badhotel Scheveningen? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen vanaf slechts €34,50 persoon.

Bekijk direct alle Badhotel Scheveningen aanbiedingen

badhotel scheveningen

 

Badhotel Scheveningen – Scheveningen, Zuid-Holland

Flaneren over de boulevard van Scheveningen? Dat kan! Jullie vinden Badhotel Scheveningen op steenworp afstand van 't strand. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van het ontbijtrestaurant, gratis WiFi, een 24-uursreceptie en nog veel meer. Stad en strand met elkaar afwisselen? Met de tram (of auto) zijn jullie zo in het gezellige centrum van Den Haag!

Bekijk direct alle Badhotel Scheveningen aanbiedingen

 

Badhotel Scheveningen arrangementen – Vanaf €34,50

Het gezellige Badhotel Scheveningen heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 2, 3, 4 of 5 dagen. Zo kunnen jullie onder andere kiezen voor diverse arrangementen inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet, gratis fles water en een gratis HTM-dagkaart. Het goedkoopste arrangement boeken jullie al vanaf slechts €34,50 per persoon.

Bekijk direct alle Badhotel Scheveningen aanbiedingen

badhotel scheveningen ontbijt arrangement

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking). 

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter