Auto huren zonder creditcard

Lees hier alles over waar en hoe dat kan…
auto huren zonder creditcard
Maaike - Reisspecialist

Een auto huren zonder creditcard, kan dat? Ja dat kan! Voor veel mensen is dit toch vaak nog een drempel, namelijk het verplicht bezitten van een creditcard. Maar, dat is gelukkig verleden tijd! Je kunt nu namelijk gewoon een auto huren zonder creditcard. In dit artikel leggen we precies uit hoe dit werkt en hoe gemakkelijk je zonder creditcard of borg een huurauto kunt regelen. Lees snel verder!

 

Auto huren zonder creditcard – Waar kan dat?

Tegenwoordig kun je gemakkelijk een auto huren zonder creditcard bij Sunny Cars. Sunny Cars is de enige autoverhuurder in Nederland, waar jullie zonder borg (dat betekent dus dat je geen creditcard nodig hebt) een auto kunnen regelen. De speciale service wordt bij Sunny Cars het ‘Geen waarborgservicepakket‘ genoemd.

Wanneer je boekt zonder het ‘Waarborgservicepakket’, hoef je geen creditcard te bezitten en kun je tóch zorgeloos genieten van jullie vrijheid met een huurauto op bestemming.

> Huur direct een auto zonder creditcard bij Sunny Cars

 

Auto huren zonder borg bij Sunny Cars – Hoe zit dat?

Wanneer jullie ervoor kiezen om een auto te huren zonder creditcard, neemt Sunny Cars het volledige risico voor de borg over. Hierdoor staat niet de klant, maar Sunny Cars garant bij de lokale verhuurder. En hierdoor kun je dus gemakkelijk een auto huren zonder borg!

Normaal (wanneer je wel huurt met een eigen creditcard) staat de hoofdbestuurder garant en wordt er bij het ophalen van je huurauto een borg gereserveerd op de creditcard. Dit is een eigen risico in geval van diefstal of schade. Uiteraard kun je achteraf de gemaakte kosten weer declareren bij Sunny Cars, maar daar vertellen we je later meer over.

 

Stappenplan auto huren zonder creditcard bij Sunny Cars

 1. Ga naar de site van Sunny Cars
 2. Vul direct op de homepage jouw wensen in: bestemming, ophaaldag + -tijd en inleverdag + -tijd
 3. Alle resultaten van mogelijke huurauto’s komen tevoorschijn
 4. Klik links bij ‘Servicepakket’ de optie ‘Geen waarborg’ aan
 5. Voila! Alle resultaten voor een auto huren zonder creditcard komen in beeld

Na het boeken ontvang je een speciale voucher. Deze voucher lever je bij de lokale autoverhuurder in, en je kunt direct en zonder zorgen je huurauto instappen!

Let op: je kunt alleen zonder creditcard een auto huren wanneer je 5 dagen of eerder voor huuraanvang boekt.

 

auto-huren-zonder-creditcard-amerika

 

Auto huren zonder creditcard – Welke bestemmingen?

Helaas kun je op dit moment niet voor elke bestemming wereldwijd een auto huren zonder creditcard. Wel komen er steeds meer bestemmingen bij. Je kunt tijdens je zoektocht naar een geschikte huurauto altijd links in de kolom checken of er een mogelijkheid is voor het huren zonder borg.

De bestemmingen waar je nu zonder creditcard een huurauto kunt boeken zijn:

 • Balearen (Mallorca, Menorca en Ibiza)
 • Griekenland (vasteland en de meeste eilanden)
 • Portugal
 • Kroatie
 • Spanje (Gibraltar, Malaga en La linea de la Conception)
 • Curacao
 • Bonaire
 • Canarische Eilanden

> Huur zonder creditcard een auto bij Sunny Cars

 

Auto huren bij Sunny Cars – De voordelen

Zelf huren wij nooit meer een auto bij een andere verhuurder. Simpelweg omdat bij Sunny Cars alles perfect geregeld is. Je moet er niet aan denken om tijdens je autovakantie veel zorgen krijgen over je huurauto. Denk aan schade of een inbraak.

Wanneer je bij Sunny Cars een auto huurt, huur je op basis van een ‘all inclusive pakket‘. Dit houdt in dat je een aantal zekerheden meekrijgt bij het boeken. Deze zekerheden zijn:

 1. Jullie hoeven geen extra verzekeringen af te sluiten
 2. Geen verborgen kosten
 3. Geen gedoe ter plekke
 4. Zorgeloos rondrijden en 24/7 persoonlijke hulp en ondersteuning

> Lees direct alles over dit all inclusive pakket bij Sunny Cars

 

Eigen ervaring: in 2018 heb ik een auto gehuurd voor mijn roadtrip langs de westkust van Amerika. Helaas is er in San Francisco ingebroken in onze auto. Het raam bij de achterbank was ingeslagen en er lag overal glas. Naast dat dit natuurlijk een zeer vervelende ervaring is tijdens je reis, wil je het liefste zo snel mogelijk een nieuwe huurauto (zonder dat dit veel gedoe is en extra kosten met zich meebrengt). Binnen twee uur hadden wij (na een telefoontje naar Sunny Cars) een nieuwe huurauto. Inclusief een gratis upgrade, een volle tank en zonder extra kosten. Ideaal!

 

Auto huren op vakantie | Waar moet ik op letten?

 

Wanneer je op zoek gaat naar een huurauto voor op vakantie zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn zóveel aanbieders, die daarnaast ook nog eens allemaal beweren de beste en de voordeligste te zijn. Toch moet je goed opletten bij het selecteren van een huurauto. Zitten er geen addertjes onder het gras? En kom je op bestemming niet voor verrassingen te staan? Hieronder de checklist voor het huren van een auto (en bekijk ook zeker de tips voor een autovakantie in de herfstvakantie)!

 • Huur vanuit Nederland; vaak is het huren van een auto bij een lokale verhuurder én op bestemming een stuk gunstiger qua prijs, maar de taal kan een flinke barrière zijn. Denk aan contracten die niet vertaald zijn en gekke voorwaarden in een vreemde taal. Voorkom onduidelijkheden en huur een auto vanuit Nederland!
 • Check de ophaal- en inlevertijden; voor een huurauto betaal je per 24 uur. Wanneer je een uur later dan jouw ophaaltijd de auto weer inlevert, zul je in de meeste gevallen een dag extra (!) moeten betalen.
 • Kies niet direct voor de goedkoopste auto; vaak klinkt het ideaal, de goedkoopste optie. Maar, let goed op voor welke bestemming je de auto huurt. Moet je vaak off road? Kies dan voor een wat stevigere auto. Ook kan het bijvoorbeeld schelen om een zuinige auto te huren wanneer jullie veel door de bergen gaan rijden.
 • Huur een auto met een all inclusive pakket; zonder zorgen, vrijwel alles gedekt en geen addertjes onder het gras. Een vakantie is om te ontspannen, niet om te stressen!

 

auto-huren-zonder-creditcard-sunnycars

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.