Wil je graag overnachten in een adults only hotel op Curacao? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij van VakantieDealz houden zelf ook van een relaxte vakantie op z'n tijd (zonder kinderen). Het is daarom ook zeker geen straf om jou te helpen bij het vinden van een geschikt adults only hotel op Curacao! Benieuwd welke hotels alleen voor volwassenen zijn? Lees dan snel verder.

 

Adults only hotels Curacao

Op Curacao zijn er twee adults only hotels te vinden. Dit zijn:

Maar wat houdt een adults only hotel ook alweer in? Een adults only hotel is een hotel dat alleen toegankelijk is voor volwassenen, meestal vanaf 18 jaar (soms 16). Je zult hier dus geen rondrennende of huilende kinderen vinden. Bij een adults only vakantie draait het echt om rust, ruimte en totale ontspanning. Wie wil dat nou niet?

 

Casa Amalia – Adults only Curacao hotel

Casa Amalia is een intiem, kleinschalig vakantie adresje op Curacao. Hier kun je persoonlijke aandacht, geweldige service en een relaxte sfeer verwachten. Casa Amalia bestaat uit twee delen: een villa gedeelte met 9 kamers en een appartementen gedeelte met 8 ruime appartementen. Wandel naar het Jan Thiel strand om de hoek, installeer je op één van de comfy ligbedjes rondom het zwembad of vraag aan de eigenaar wat er in de omgeving van Jan Thiel allemaal te beleven valt.

> Lees meer en bekijk prijzen & beschikbaarheid van dit adults only hotel op Curacao

adults only hotels Curacao

 

The Ritz Village – Adults only hotel Curacao

Wat The Ritz Village zo bijzonder maakt is de geschiedenis van het hotel. The Ritz was namelijk 70 jaar lang een ijsfabriek, de enige op het eiland om precies te zijn. Na de sluiting van de fabriek in 1999 is het complex volledig omgebouwd tot een modern hotel, waarbij de historische gebouwen gespaard bleven. The Ritz Village ligt in de monumentale wijk Scharloo, vlak bij Pietermaai en Punda. Een heerlijke plek dus! Volgens gasten voelt het aan als een klein dorpje, met zijn eigen straatje, een restaurant, supermarkt, wasserette en een autoverhuur.

> Lees meer en bekijk prijzen & beschikbaarheid van dit adults only hotel op Curacao

 

Meer kleinschalige hotels op Curacao?

Het mogen dan geen adults only hotels zijn, maar deze kleinschalige & intieme hotels op Curacao zijn wat ons betreft zeker een aanrader:

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter