Aanrader! Hotel New York Rotterdam

4* overnachting incl. ontbijt €80,-
Geschreven op:

Een nachtje verblijven in dit iconische hotel aan de Maas? Waarom niet! Jullie boeken nu een 2-daags logies ontbijt arrangement bij Hotel New York in Rotterdam vanaf €80,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • 1x overnachten
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • Gratis WiFi

Deze deal is te boeken op heel veel aankomstdata t/m december 2022. Jullie betalen eenmalig €14,50 aan boekingskosten.

>> Bekijk deze goedkope Rotterdam aanbieding bij Voordeeluitjes

Hotel New York – Rotterdam, Nederland

 

Het beroemde Hotel New York is een iconisch hotel midden in Rotterdam. Dit luxe 4-sterren hotel bevindt zich op de Kop van Zuid en heeft een prachtig uitzicht over de Maas. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie o.a. gebruik maken van het restaurant, de oesterbar, de NY basement (een trendy restaurant mét cocktailbar), het terras, de fietsverhuur, gratis WiFi en meer.

 

>> Bekijk deze goedkope Rotterdam aanbieding bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.