4 dagen all inclusive Zeeland €224,- p.p.

Incl. ontbijt, lunch & diner
Geschreven op:

Zoeken jullie een fijn all inclusive verblijf in eigen land? Wij hebben ‘m voor jullie gevonden! Jullie boeken nu een 4-daags all inclusive arrangement bij Hotel de Elderschans in Zeeland vanaf €224,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is o.a. inclusief:

  • 3x overnachten
  • 3x uitgebreid ontbijt
  • 2x lunch
  • 3x diner
  • Meer leuke gratis extra’s

Dit arrangement is te boeken t/m december 2022, maar is (super) last minute het voordeligst. Jullie betalen eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten.

>> Bekijk deze goedkope all inclusive Zeeland deal bij Voordeeluitjes

Hotel de Elderschans – Zeeland, Nederland

 

Midden in een klein bos vlak bij het plaatsje Aardenburg staat all inclusive Hotel de Elderschans. De natuurrijke omgeving, het strand en de vele vestingstadjes zijn zeker het ontdekken waard. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie o.a. gebruik maken van het restaurant, het terras, de bar, de lounge, het fitnesscentrum, de sauna en de jeu-de-boulesbaan.

 

>> Bekijk deze goedkope all inclusive Zeeland deal bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.