Winactie midweek strandhuisje Katwijk aan Zee

Logeren aan Zee
Winactie strandhuisje
Geschreven op:

Winactie midweek strandhuisje Katwijk aan Zee | Logeren aan Zee

Zin in een relaxte vakantie aan het strand van Katwijk? Doe mee met onze winactie & maak kans op een midweek in een Deluxe Bungalow bij Logeren aan Zee (t.w.v. €400,-).

Meedoen aan de winactie

Stap 1: Volg VakantieDealz op Instagram (@VakantieDealz)
Stap 2: Deel de winactie post in je Instastories en tag VakantieDealz (@VakantieDealz)
Stap 3: Laat in de comments weten met wie jij in het huisje wil verblijven

Kan je niet wachten tot de uitslag of ben je benieuwd naar meer informatie over Logeren aan Zee? Boek dan voor een exclusieve prijs jouw verblijf via VakantieDealz!

 

Deze winactie is in samenwerking met Logeren aan Zee. Bekijk hier de actievoorwaarden van deze winactie.

Lekker er even tussenuit? Doe mee met onze winactie & maak kans op een 3-daags arrangement bij 4* Strandhotel Golfzang in Egmond aan Zee.


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.