Thermen Bad Nieuweschans

Wellness arrangementen al vanaf €99,95
Geschreven op:

Zijn jullie op zoek naar de beste Thermen Bad Nieuweschans aanbiedingen? Dan zijn jullie hier aan ’t juiste adres! Speciaal voor jullie hebben wij de beste Thermen Bad Nieuweschans aanbiedingen op een rijtje gezet. Jullie boeken al een arrangement voor weinig. Thermen Bad Nieuweschans heeft verschillende arrangementen met onder andere ontbijt, diner en toegang tot de wellness!

Wil je overnachten bij Thermen Bad Nieuweschans? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen vanaf slechts €99,95 persoon.

Bekijk direct alle Thermen Bad Nieuweschans aanbiedingen

thermen bad nieuweschans aanbieding

 

Thermen Bad Nieuweschans – Bad Nieuweschans, Groningen

Sauna liefhebbers opgelet! Dit prachtige wellnesshotel is onderdeel van Thermen Bad Nieuweschans, waar jullie ultiem kunnen genieten en tot rust kunnen komen. Het hotel beschikt naast de wellness o.a. over een restaurant, een brasserie (onderdeel van ’t wellnessresort), thermaalbad, gratis WiFi en nog veel meer. De sfeervolle kamers van Thermen Bad Nieuweschans beschikken over een eigen Nespresso-apparaat, een minibar en een eigen balkon of terras.

Bekijk direct alle Thermen Bad Nieuweschans aanbiedingen

 

Thermen Bad Nieuweschans arrangementen – Vanaf €99,95

Het luxe Thermen Bad Nieuweschans heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van het aantal dagen naar keuze. Zo kunnen jullie onder andere kiezen uit een 2- of 3-daags wellness arrangement met halfpension en toegang tot de SPA. Het voordeligste arrangement (met beide dagen entree tot de SPA) boeken jullie al vanaf slechts €124,95 per persoon.

Bekijk direct alle Thermen Bad Nieuweschans aanbiedingen

thermen bad nieuweschans aanbieding

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking). 

 

thermen bad nieuweschans

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.