Srprs.me kortingscode

tijdelijk én exclusief €50,- korting
Geschreven op:

Hou jij van avontuur en durf jij jouw vakantie te laten regelen door iemand? Dan is het unieke srprs.me echt iets voor jou! De toffe website srprs.me heeft verschillende soorten vakanties in de aanbieding: verre reizen, korte vakanties, stedentrips, autovakanties (roadtrip!) en nog veel meer. Daarnaast kunnen jullie zelf kiezen voor welk budget jullie weg willen (comfort of shared).

Tijdens het boeken weet je in principe nog niks; je kunt alleen aangeven vanaf welk vliegveld je wil vertrekken en eventueel kun je bestemmingen uitsluiten. Vlak voor vertrek krijg je een kraskaart én de weersverwachting van jouw bestemming. Pas op de airport kras je de kaart open en kom je achter de bestemming van jouw vakantie!

| Maak direct gebruik van €50,- korting op jouw boeking |

 

Srprs.me €50,- korting op jouw boeking

 

Lijkt jou srprs.me helemaal te gek? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Exclusief via ons krijg je namelijk €50,- korting op jouw volgende boeking. Voor deze korting heb je geen srprs.me kortingscode nodig, via deze link wordt de korting automatisch verrekend.

 

De korting is geldig van 1 maart 2023 tot en met 31 maart 2023 en wordt automatisch verrekend, je hebt hiervoor geen aparte kortingscode nodig. De korting is geldig op alle vliegreizen en bij een minimale orderwaarde van €300,-.

> Klik om gebruik te maken van €50,- korting op jouw boeking

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.