Lifehack: met deze tip komt jouw koffer als eerste de bagageband op!

VakantieDealz.nl
Maaike - Reisspecialist

Na een lange vlucht zijn jullie eindelijk aangekomen op bestemming… Wat wil je dan het liefste? Zo snel mogelijk jouw koffer ophalen en naar je accommodatie natuurlijk! Precies dan moet je natuurlijk weer lang wachten tot jouw koffer de bagageband wordt opgerold.

Maaaar… Dit is verleden tijd! We hebben namelijk DE hack gevonden waardoor jouw koffer als eerste de bagageband oprolt!

 

First in, first out

‘Hoe dan?!’ horen we je denken… Tijdens het inchecken van je koffer laat je de medewerker de sticker ‘fragile‘ op je koffer plakken. Dit betekent dat de inhoud van je koffer snel kan beschadigen. Volgens de website Leisure & Travel zorgt deze sticker er dus voor dat je koffer als laatste het vliegtuig in gaat, en dus ook als eerste uitgeladen wordt.

Een leuk extraatje is dat er waarschijnlijk ook nog eens veel voorzichtiger wordt omgegaan met je koffer! Ideaal als je het ons vraagt 😉

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.