Costa Holanda Corendon

All inclusive Nederland | NU €79,- p/n
Geschreven op:

Als een all inclusive vakantie in het buitenland niet gaat lukken, waarom zou je die all inclusive vakantie dan niet gewoon in Nederland vieren? Daarom presenteert Corendon: Costa Holanda! En speciaal voor de wintermaanden… Een winter editie!

Corendon heeft namelijk hun eigen Corendon Village Hotel in Amsterdam omgetoverd tot luxe all inclusive paradijs. Wij mochten zelf al twee keer dineren in dit prachtige hotel, en geloof ons: dit is een top idee!

> Bekijk direct alle informatie en prijzen voor dit Costa Holanda pakket

 

Corendon’s Costa Holanda Winter Edition – All inclusive Nederland

Er zijn een hoop mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor hun vakantie. En wij vinden dit de ideale oplossing! Tijdens jullie ‘Costa Holanda’ vakantie kunnen jullie namelijk all inclusive genieten van luxe in eigen land.

Maar, wat zit er allemaal inbegrepen in dit Costa Holanda pakket van Corendon? Komt ‘ie:

  • All inclusive luxe verblijf in het Corendon Village Hotel Amsterdam
  • Shuttleservice naar het centrum Amsterdam
  • Village SPA & wellness
  • Handdoeken
  • Schaatsen op de schaatsbaan

Dit is dus écht een totaalpakket! Je kunt jullie Costa Holanda winter editie vanaf nú boeken bij Corendon vanaf slechts €79,- per persoon. Dit is op basis van een 2-daags verblijf. Deze prijs is beschikbaar voor verschillende aankomstdata. Er komt eenmalig per boeking €25,- aan boekingskosten bij.

> Bekijk direct alle informatie en prijzen voor dit Costa Holanda pakket

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.