Early birds pakken nu extra veel voordeel op een verblijf bij Center Parcs! Boek bijvoorbeeld een midweek (5 dagen) verblijf bij Center Parcs Het Heijderbos voor slechts €269,- (35% korting). Jullie verblijven in een vernieuwde comfort cottage voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste verblijfsdata zijn in maart 2021, maar ook de overige verblijfsdata tot en met de zomer zijn nu extra laag geprijsd. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

> Bekijk deze Center Parcs Het Heijderbos aanbieding
> Bekijk alle Center Parcs vroegboekkortingen

 

Center Parcs Het Heijderbos – Limburg, Nederland

 

Stap in een andere wereld… Jullie vakantie kan beginnen! Het zeer geliefde Center Parcs Het Heijderbos is een fantastische plek voor een onbezorgde vakantie in eigen land. Het vakantiepark heeft de beschikking* over o.a. een Jungle Dome (indoor speelwereld), Aqua Mundo met 3 glijbanen, restaurants & bars, een kinderboerderij en meer. Daarnaast ligt het park in een prachtige omgeving met natuur, mooie plaatsjes en veel bezienswaardigheden.

Jullie vernieuwde comfort cottage is gelijkvloers en heeft o.a. 2 slaapkamers, een flatscreen TV, mooie badkamer, een eigen terras en meer.

* Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

> Bekijk deze Center Parcs Het Heijderbos aanbieding
> Bekijk alle Center Parcs vroegboekkortingen

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter