Midweek Center Parcs Het Heijderbos €269,-

Nu 35% vroegboekkorting
Geschreven op:

Early birds pakken nu extra veel voordeel op een verblijf bij Center Parcs! Boek bijvoorbeeld een midweek (5 dagen) verblijf bij Center Parcs Het Heijderbos voor slechts €269,- (35% korting). Jullie verblijven in een vernieuwde comfort cottage voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste verblijfsdata zijn in maart 2021, maar ook de overige verblijfsdata tot en met de zomer zijn nu extra laag geprijsd. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

> Bekijk deze Center Parcs Het Heijderbos aanbieding
> Bekijk alle Center Parcs vroegboekkortingen

 

Center Parcs Het Heijderbos – Limburg, Nederland

 

Stap in een andere wereld… Jullie vakantie kan beginnen! Het zeer geliefde Center Parcs Het Heijderbos is een fantastische plek voor een onbezorgde vakantie in eigen land. Het vakantiepark heeft de beschikking* over o.a. een Jungle Dome (indoor speelwereld), Aqua Mundo met 3 glijbanen, restaurants & bars, een kinderboerderij en meer. Daarnaast ligt het park in een prachtige omgeving met natuur, mooie plaatsjes en veel bezienswaardigheden.

Jullie vernieuwde comfort cottage is gelijkvloers en heeft o.a. 2 slaapkamers, een flatscreen TV, mooie badkamer, een eigen terras en meer.

* Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

> Bekijk deze Center Parcs Het Heijderbos aanbieding
> Bekijk alle Center Parcs vroegboekkortingen

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.