Vier de zomervakantie bij onze onderburen met korting! Jullie boeken nu een 5-daagse vakantie tijdens de zomervakantie naar CenterParcs Erperheide voor slechts €309,-. Hiermee profiteren jullie van een korting van wel 33%! Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een comfort appartement voor 2 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in juli 2020. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

CENTERParcs Erperheide – Belgisch Limburg, België

 

Het bosrijke CenterParcs Erperheide is gelegen in Belgisch Limburg, net over de grens van Nederland. Je bent er dus zo met de auto! Bij CenterParcs Erperheide gaan jullie een vakantie vol avontuur in de natuur tegemoet; jullie maken hier gebruik van de unieke activiteiten als de kids safari, ponyrijden, kanoën, muurklimmen én zwemmen in het Aqua Mundo zwemparadijs. Ook in de natuurrijke omgeving is van alles te doen.

Jullie verblijven in een comfort appartement voor 2 personen met een buitenterras of balkon.

 

>> Bekijk deze Center Parcs Erperheide aanbieding hier