Vieren jullie de zomervakantie dit jaar in ons mooie buurland? Dat kan nu met onwijs veel korting… Jullie boeken een midweek (5 dagen) naar Landal Warsberg in Saarburg (Duitsland) met maar liefst 56% korting. Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande bungalow voor 6 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in juli 2020 (zomervakantie). Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Warsberg – Saarberg, Duitsland

 

Vakantiepark Landal Warsberg ligt vlak bij het drielandenpunt met Luxemburg en Frankrijk en heeft een prachtige ligging in de bergen tussen de wijnvelden. Onder het park vinden jullie het stadje Saarburg, dat je met de stoeltjeslift of rodelbaan kunt bezoeken. Op Landal Warsberg kunnen jullie gebruik maken van o.a. een overdekt zwembad, een café, een bistro, sportvelden en nog veel meer.

Jullie verblijven in een ruime bungalow voor 6 personen met 3 slaapkamers en een terras.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze zomervakantie Landal Warsberg aanbieding hier