Opgelet… Hebben jullie nog geen plannen gemaakt voor volgende maand? Boek dan nu een 4-daagse vakantie naar Landal Landgoed Aerwinkel in het prachtige Limburg met maar liefst 22% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een vrijstaande bungalow voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in augustus 2021 (zomervakantie). Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Landgoed Aerwinkel – Posterholt, Limburg

 

Vakantie vieren in de Limburgse bossen is áltijd een goed idee. De vrijstaande bungalow waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van 2 slaapkamers, 2 badkamers, een jetstreambad, sauna & sunshower, een open keuken, gezellige woonkamer en een ruim terras. Neem een duik in 't overdekte zwembad, ga met het hele gezin uiteten, maak een gezellige fietstocht en geniet met volle teugen van een welverdiende vakantie naar het schitterende Limburg!

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Landal