Last minute er eventjes tussenuit? Boek dan nu een weekendje naar Landal Stroombroek in Gelderland met 10% korting! Deze goedkope deal is gebaseerd op een 4-daags verblijf in een bungalow voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op aankomstdata in augustus 2020 (zomervakantie). Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Stroombroek – Braamt, Gelderland

 

De Achterhoek is de ideale plek om jullie vakantie te vieren! Jullie verblijven in een vrijstaande bungalow die onder andere is voorzien van gratis WiFi, twee slaapkamers, een woon-/eetkamer, een open keuken en een terras. Landal Stroombroek beschikt over een overdekt zwembad, een recreatieplas met strand, verschillende sportfaciliteiten, een restaurant en nog veel meer!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk hier deze goedkope Landal deal