Alvast aan het zoeken naar een leuke deal voor in de zomervakantie? Stop dan maar met zoeken… Wij hebben een geweldige aanbieding voor jullie gevonden! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Panorama Camping Gulperberg in Limburg vanaf slechts €158,- per persoon. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer, een reisgezelschap van 4 personen en verblijf in een chalet voor 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in juli 2021. De prijs is inclusief bedlinnen, servicekosten en boekingskosten. 

 

Panorama Camping Gulperberg – Limburg, Nederland

 

De naam zegt het al, Panorama Camping Gulperberg ligt op een heuvel waardoor je overal een geweldig uitzicht hebt over het Limburgse heuvellandschap. Laat die zonsondergang maar komen… Op deze 4-sterren camping vinden jullie o.a. een openluchtbad, een zonneterras, een ligweide, diverse speeltuinen, sportvelden en nog veel meer. Jullie verblijven in een vrijstaand chalet voor 4 personen met 2 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en natuurlijk een terras met prachtig uitzicht.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze zomervakantie Limburg deal bij Vacanceselect