Nog geen vakantieplannen gemaakt voor de zomer? Boek dan nu een midweek vakantie naar EuroParcs Resort De Wije Werelt op de Veluwe voor slechts €472,34. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een chalet (type Pavilion) voor maximaal 4 personen.

TIP: deze deal is nóg goedkoper als je kiest voor een ander huisje!

Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op aankomstdata in juli 2021 (zomervakantie). Prijs is exclusief toeristenbelasting (€1,17 p.p.p.n.), bedlinnen (€9,- p.p.), servicekosten (€26,- p.a.) en administratiekosten (€17,95 p.b.).

 

EuroParcs Resort De Wije Werelt – Otterlo, Gelderland

 

Vier deze zomer vakantie op EuroParcs Resort De Wije Werelt en geniet met volle teugen van deze ultieme bosbeleving! Het vakantiepark beschikt onder andere over een verwarmd buitenbad, een gezellig familierestaurant, een indoor speelparadijs, een ontbijtshop, fietsverhuur en gratis WiFi. De luxe chalet waarin jullie verblijven beschikt o.a. over 2 slaapkamers, een badkamer, een gezellige woonkamer met keuken en een eigen tuin. Ontdek één van de drie natuurgebieden en ga erop uit!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope zomervakantie deal bij Voordeeluitjes