Nog geen plannen gemaakt einde van de maand? Boek binnenkort een midweek naar Landal De Vers in het bosrijke Noord-Brabant met maar liefst 27% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een luxe landhuis voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in november 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Vers – Overloon, Noord-Brabant

 

Dit op de grens gelegen vakantiepark is de ideale uitvalbasis voor een midweekje weg! Het luxe landhuis waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van twee slaapkamers, een open keuken, een woonkamer met flatscreen TV, een badkamer, een eigen sauna, een terras en gratis WiFi. Op ‘t park kunnen jullie gebruik maken van verschillende sportfaciliteiten, fietsverhuur, afhaalmogelijkheden en nog veel meer…

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Noord-Brabant deal bij Landal