Wow… Wij hebben een geweldige deal voor jullie gevonden! Boek nu met maar liefst 47% korting een midweekje naar Center Parcs Zandvoort in Noord-Holland voor slechts €349,-! Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en het verblijf in een comfort cottage voor maximaal 4 personen.

Deze aanbieding is gebaseerd op een aankomstdata in juni 2020. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs Zandvoort – Noordzeestrand, Noord-Holland

 

Een dagje naar het Noordzeestrand of struinen door de straten van Amsterdam… Dit kan allemaal bij een verblijf op Center Parcs Zandvoort! Jullie verblijven in een vernieuwde comfort cottage voorzien van gratis WiFi, twee slaapkamers, een badkamer, woonkamer, keuken en een héérlijk terras. Vakantiepark Zandvoort beschikt over een een tropisch zwemparadijs, verschillende sportactiviteiten, verschillende restaurants en nog veel meer!

 

>> Bekijk hier deze goedkope Center Parcs Zandvoort aanbieding