Klinkt een paar daagjes vertoeven in een prachtig duinlandschap jullie niet als een goed idee? Boek nu een midweek naar Landal Strand Resort Ouddorp Duin in het prachtige Zuid-Holland met maar liefst 28% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een villa voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in januari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Strand Resort Ouddorp Duin – Ouddorp, Zuid-Holland

 

Jullie verblijven op dit geweldige, nieuwe Landal GreenParks park op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. De villa waarin jullie verblijven is onder andere voorzien van twee slaapkamers, een woonkamer met TV, een open keuken, een badkamer met ligbad, eigen terras en gratis WiFi. Op het vakantiepark kunnen jullie gebruik maken van ‘t zwembad, verschillende sportfaciliteiten, afhaalmogelijkheden en nog veel meer…

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Zuid-Holland deal bij Landal