Wij hebben een hele toffe vakantievilla voor jullie gespot… Boek nu een midweek naar Landal De Waufsberg in het prachtige Limburg met 15% korting! Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een luxe, vrijstaande villa voor maximaal 6 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in november 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Waufsberg – Noorbeek, Limburg

 

Op de grens van Nederland en België vinden jullie ‘t unieke Landal De Waufsberg! Verblijf in een vrijstaande villa, bestaande uit twee verdiepingen, met o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers, een eigen sauna, terras met een haard en gratis WiFi. Jullie hebben zelfs de mogelijkheid om met twee auto's te parkeren! Het park beschikt over een restaurant met terras, fietsverhuur en nog veel meer…

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Landal