Wat dachten jullie van een vakantie in eigen land? Boek nu een midweekje naar Landal Landgoed ‘t Loo in het prachtige Gelderland met maar liefst 32% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een vrijstaande bungalow voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in januari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Landgoed ‘t Loo – ‘t Loo-Oldebroek, Gelderland

 

Een vakantie op de Veluwe is leuk voor zowel jong als oud… De vrijstaande bungalow waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van twee slaapkamers, twee badkamers, een sauna (vooraf te reserveren), gezellige woonkamer met flatscreen TV, een open keuken en uiteraard gratis WiFi. Op het park kunnen jullie gebruik maken van de verschillende take-away mogelijkheden, boodschappen doen in de parkshop, gebruik maken van de fietsverhuur en elkaar uit dagen voor een potje mini-golf!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Gelderland deal bij Landal