Voor een kleine prijs verblijven in een luxe villa? Wij hebben deze geweldige deal gevonden! Jullie boeken nu een 4-daags verblijf bij Landal Waterparc Veluwemeer in Flevoland met 32% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een villa voor 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in maart 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Waterparc Veluwemeer – Flevoland, Nederland

 

In de omgeving van dit park kunnen jullie uitstekend wandelen en fietsen rondom het Veluwemeer. Jullie verblijven in een vrijstaande villa voor 6 personen met drie slaapkamers, een volledig uitgeruste open keuken, een badkamer, een groot terras en een eigen sauna en zonnebank. Met één stap naar buiten staan jullie op de overdekte veranda met prachtig uitzicht. Het park beschikt o.a. over bezorg- en take-away-mogelijkheden.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Flevoland deal bij Landal