Royaal overnachten doen jullie in dit sprookjesachtige kasteel! Boek nu een overnachting in het Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein in het prachtige Zuid-Limburg voor slechts €57,50 per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • 1x overnachting in een suite
  • 1x uitgebreid ontbijt (take-away)
  • Gratis leuke extra's

TIP: deze deal is nóg goedkoper als je kiest voor een andere kamer!

Deze goedkope deal is te boeken voor verschillende aankomstdata in januari en februari 2021. Jullie hoeven geen boekingskosten te betalen.

>> Bekijk deze goedkope Zuid-Limburg deal bij Fletcher

 

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein – Kerkrade, Limburg

 

Aan de rand van de Anstelvallei vinden jullie dit unieke Fletcher hotel! Kies voor een romantische suite met een hemelbed, een suite met een extra groot balkon of kies voor de suite die beschikt over twee verdiepingen zodat jullie een uitgebreid zitgedeelte hebben… Aan jullie de keus! Verder beschikt de kamer over WiFi, een eigen badkamer en een TV. In het hotel kunnen jullie o.a. gebruik maken van de afhaalmogelijkheden. Maak een wandeling door de kasteeltuin en geniet van dit sprookjesachtige avontuur!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen in de hotels.

 

>> Bekijk deze goedkope Zuid-Limburg deal bij Fletcher