Met extra veel korting vakantie vieren op dit prachtige Waddeneiland? Boek dan nu een 4-daagse vakantie naar Landal Sluftervallei op het prachtige Texel met maar liefst 50% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een bungalow voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in april 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Sluftervallei – Texel, Waddeneilanden

 

Het hele gezin gaat gegarandeerd een geweldige tijd tegemoet op Landal Sluftervallei! De bungalow waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van twee slaapkamers, een badkamer met ligbad, een gezellige woonkamer, een open keuken en een eigen terras. Op ‘t park kunnen jullie gebruik maken van de take-away, boodschappen doen in de parkshop en een fiets huren. Het vakantiepark ligt direct aan natuurgebied De Slufter, waar jullie de prachtige natuur kunnen ontdekken.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Texel deal bij Landal