Een midweekje genieten van het winterse weer in het bosrijke Drenthe… Wie wil dat nou niet! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Landal Aelderholt met wel 51% korting. Deze aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een luxe villa voor maximaal 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in februari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Aelderholt – Drenthe, Nederland

 

In het bosrijke zuidoosten van Drenthe vinden jullie vakantiepark Landal Aelderholt. Vanuit jullie villa fietsen jullie zo naar hunebedden, bossen, veen en prachtige dorpjes. En ook oor wandelaars zullen zich niet vervelen met de vele prachtige wandelroutes. Jullie verblijven in een vrijstaande villa voor 6 personen met 3 slaapkamers, een open haard en een heerlijk terras.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze deal bij Landal