Geniet van een heerlijke vakantie te midden van strand en natuur! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) naar vakantiepark Roompot Kustpark Klein Poelland vanaf slechts €130,-. Hiermee profiteren jullie van maar liefst 40% korting! Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een vrijstaande bungalow voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in maart 2021. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten. 

 

Kustpark Klein Poelland – Renesse, Zeeland

 

Dit rustige park is ideaal gelegen voor een ontspannen vakantie in het prachtige Zeeland. Het park ligt op fietsafstand van het Noordzeestrand en het gezellige centrum van Renesse. De vrijstaande bungalow waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, gratis WiFi, een ruim terras en een privé parkeerplaats.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Renesse deal bij Roompot