In alle luxe een paar dagen ontspannen voor de feestdagen dit jaar? Dan mogen jullie deze deal niet missen… Jullie boeken nu een 4-daags verblijf bij Roompot Waterstaete Ossenzijl in Overijssel vanaf slechts €365,-. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande villa voor 6 personen. Als jullie met z'n zessen gaan is dit slechts €61,- per persoon.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in december 2020. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Waterstaete Ossenzijl – Overijssel, Nederland

 

Heerlijk vakantie vieren aan het water… Dat wil toch iedereen? Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl ligt in een prachtige, natuurrijke omgeving met Nationaal Park Weerribben-Wieden om de hoek. Op het park bevindt zich o.a. een fietsverhuur en broodjesservice. Jullie luxe villa beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een heel groot terras.

 

>> Bekijk deze kerstvakantie Overijssel deal bij Roompot