Ontspannen in de sauna, fietsen door het veelzijdige landschap en zeehonden spotten aan ‘t strand… Een vakantie op Texel is heerlijk! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) naar Landal Villapark Vogelmient op Texel met 20% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een luxe villa voor maximaal 6 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in juni. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Villapark Vogelmient – Texel, Waddeneilanden

 

Texel is ideaal voor een heerlijke strandwandeling of ontdekkingstocht door het Waddeneiland. De luxe villa waarin jullie verblijven beschikt o.a. over twee verdiepingen, drie slaapkamers, twee badkamers met ligbad en douche, een sauna, een gezellige eethoek, een open keuken, en een eigen terras. Op het park kunnen jullie gebruik maken van de broodjesservice, fietsen huren, boodschappen bestellen met de online parkshop en meedoen met sport- en spelfaciliteiten.

 

>> Bekijk deze goedkope Texel deal bij Landal