We hebben weer een te gekke vakantie gespot in eigen land… Namelijk deze luxe lodges in de duinen van Zandvoort! Boek nu een midweek (5 dagen) verblijf voor slechts €268,-. Deze goedkope aanbieding is op basis van het verblijf in een 4-persoons lodge.

De goedkoopste verblijfsdata zijn in januari en februari 2021. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Qurios Zandvoort – Noord-Holland, Nederland

 

Vanuit je huisje de zee horen… Dat klinkt als een droom, toch? Bij Qurios Zandvoort verblijven jullie in een vrijstaande luxe lodge met o.a. fijne bedden, gratis WiFi en een eigen terras. Vanuit jullie huisje lopen jullie zo naar het strand, heerlijk om even uit te waaien.

Hebben jullie geen zin om te koken? Haal dan een lekkere maaltijd af bij het restaurant op het park. Zo makkelijk kan het zijn! Ook kunnen jullie fietsen huren om de omgeving te ontdekken.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Zandvoort aanbieding bij Roompot