Vakantie op een eiland… Dat is pas tot rust komen! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) verblijf naar Landal West Terschelling met 41% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een super-de-luxe appartement voor maximaal 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in maart 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). 

 

Landal West Terschelling – Waddeneilanden, Nederland

 

In de luwte van een bos ligt vakantiepark Landal West Terschelling. Vanuit hier lopen jullie zo het karakteristieke dorpje West Terschelling in. Het enige dorpje van Nederland met een haven met een natuurlijke baai… En dan ook gelijk één van de mooiste van Europa! Als dat niet het unieke eilandgevoel geeft! Jullie verblijven in luxe 6 persoons appartement met 3 slaapkamers, woonkamer met flatscreen-tv, sauna en nog veel meer.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze luxe Terschelling deal bij Landal