Op zoek naar een geweldig verblijf omringd door bossen? Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Landal Aelderholt in Drenthe met 50% korting. Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande 8-persoons eco-bungalow.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in maart 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Aelderholt – Drenthe, Nederland

 

Dit vakantiepark is gelegen in het pittoreske dorpje Aalden. De vrijstaande eco-bungalow waarin jullie verblijven is geschikt voor 8 personen en is o.a. voorzien van twee verdiepingen, vier slaapkamers, een open keuken met vaatwasser, een woonkamer met houtkachel en een terras met uitzicht op het park. Jullie kunnen genieten van bezorg- en take-away mogelijkheden, dus jullie hoeven zelf niet te koken! TIP: huur een fiets en verken de omgeving.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Drenthe deal bij Landal