Een wintersport naar een mooi en sneeuwzeker skigebied… Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Oostenrijk inclusief skipas voor maar €446,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en inclusief het verblijf op basis van logies in een goed beoordeeld appartementencomplex.

Deze wintersportvakantie is gebaseerd op een vertrek in december 2018. Jullie betalen eenmalig per boeking €25,- aan boekingskosten. Deze aanbieding is gebaseerd op een reisgezelschap van vier personen, maar met meer of minder is ‘ie ook extra goedkoop!

Let op: dit is de laatste kamer, wees er dus snel bij!

 

Wintersport Sölden inclusief skipas

Deze wintersportvakantie is inclusief een skipas voor het skigebied Öztal Sölden. Het grootste deel van de pistes, 130 km, ligt bij Sölden. Vanuit het populaire Sölden kunnen jullie gemakkelijk twee andere skigebieden bereien: rondom de Gaislachkugl en Giggijoch. En met name Giggijoch is een prachtige plek waar jullie met het hele gezin kunnen genieten!

Let op: dit is de laatste kamer, wees er dus snel bij!

 

Appartementen Gästeheim Prantl – Sölden-Hochsölden, Oostenrijk

 

Dit gezellige appartementencomplex is de ideale uitvalsbasis voor een wintersportvakantie naar het populaire Sölden. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van gratis WiFi, de SPA, het parkeerterrein, een ontbijtruimte en meer… Bovendien ligt het complex op dichtbij de skipiste, de skibushalte, de skilift en het sfeervolle centrum van Sölden-Hochsölden. Ook kunnen jullie op vertoon van de skipas gratis gebruik maken van de skibus.

 

>> Bekijk deze wintersport Oostenrijk inclusief skipas bij Bizztravel