Op zoek naar een fijne kerstvakantie deal? Wat dachten jullie van een 4-daags verblijf op Landal GreenParks? Boek nu een weekendje naar Landal De Lommerbergen in het prachtige Limburg met maar liefst 30% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een bungalow voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een verblijf in december 2020 (kerstvakantie). Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Lommerbergen – Reuver, Limburg

 

Jullie gaan een geweldige tijd tegemoet op 't Limburgse Landal De Lommerbergen. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs, verschillende sportfaciliteiten, take-away, de wellness, fietsverhuur en nog veel meer. De bungalow is o.a. voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, een gezellige woonkamer met houtkachel en een eigen terras. Bezoek het dichtbij gelegen Designer Outlet Roermond of kies voor een dagje pret in attractiepark Toverland!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Landal