Wauw, dit is een complete Veluwe glampingdeal met twee glampingtenten en één houten bunkhouse bij elkaar! Deze drie verblijven vormen samen een knus vakantieadresje voor 4 personen. Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) in de zomervakantie vanaf slechts €362,-. Hiermee profiteren jullie van een korting tot 13%. Deze goedkope deal is op basis van een verblijf op Glamp Outdoor Camp Veluwe.

De goedkoopste aankomstdata zijn in augustus 2020 (zomervakantie). Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Glamp Outdoor Camp Veluwe – Hoenderloo, de Veluwe

 

Dit is een heel bijzonder vakantieadresje in Nederland! Het bestaat namelijk uit een set van twee glampingtenten en één houten bedstee. Eén van de glampingtenten dient als leefruimte, de andere twee verblijven als slaapplekken. Dit driedelige verblijf bevindt zich op Roompot Glamp Outdoor Camp Veluwe, een nieuw, modern vakantiepark met diverse mooie glampingtenten. Het park ligt midden in de Veluwe, een toplocatie voor een heerlijke glampingvakantie!

 

>> Bekijk deze glamping deal bij Roompot