Zin in een luxe vakantie in eigen land? Boek dan nu een midweek (5 dagen) bij Center Parcs de Eemhof in Zeewolde voor slechts €389,- (dit is 35% vroegboekkorting). Deze goedkope aanbieding is op basis van het verblijf in een 4-persoons vernieuwde VIP Cottage.

De goedkoopste verblijfsdata zijn in februari en maart 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

> Bekijk deze Center Parcs de Eemhof aanbieding
> Bekijk alle Center Parcs vroegboekkortingen

 

VIP Cottage Center Parcs de Eemhof – Zeewolde, Nederland

 

In deze tijd is het heerlijk om even te relaxen en genieten van een luxe verblijf in eigen land… En dat kan perfect in de vernieuwde VIP Cottage op Center Parcs de Eemhof. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van* de Aqua Mundo met meerdere glijbanen, de restaurants (en take away), kids safari, de kinderboerderij en veel activiteiten op en rondom het park.

Het vernieuwde VIP Cottage heeft de beschikking over o.a. een uitgebreide keuken, 2 badkamers met een inloop regendouche, een infraroodsauna, bubbelbad, bluetooth soundsystem (je eigen muziek door het hele huis!), een privé terras en meer…

* Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

> Bekijk deze Center Parcs de Eemhof aanbieding
> Bekijk alle Center Parcs vroegboekkortingen

 

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter