Trakteer jezelf op een luxe getaway in eigen land! Boek nu een 4-daagse deal naar Landal De Waufsberg in het prachtige Limburg voor een hele fijne prijs. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een vrijstaande villa voor maximaal 6 personen. 

Let op: dit is de laatste beschikbaarheid, wees er dus snel bij!

De goedkoopste aankomstdata zijn in mei 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Waufsberg – Noorbeek, Limburg

 

Midden in ‘t schitterende Limburgse Heuvelland vinden jullie Landal De Waufsberg. De vrijstaande villa waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, een bubbelbad & sauna, een gezellige woonkamer met eethoek, een open keuken en gratis WiFi. Neem ‘s avonds plaats voor de terrashaard en geniet van een welverdiende vakantie in het zuiden van ons kikkerlandje! Op ‘t park kunnen jullie boodschappen doen in de parkshop en fietsen huren om de groene omgeving te ontdekken…

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Landal