Ga er even lekker een paar dagen tussenuit met deze bizar goedkope deal! Jullie boeken nu een 3-daags verblijf bij Center Parcs Park de Haan in België vanaf slechts €99,-. Deze aanbieding is op basis van verblijf in 4-persoons comfort cottage.

Deze deal is gebaseerd op een aankomst in december 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs Park de Haan – West-Vlaanderen, België

 

Center Parcs Park De Haan ligt net boven badplaats Oostende en beschikt over meer dan genoeg faciliteiten zodat jullie je niet vervelen. Op het park vinden jullie o.a. een subtropisch zwemparadijs (met 2 glijbanen), een indoor speeltuin, talloze sport- en spelfaciliteiten, diverse restaurants en nog veel meer. Ook de stad Brugge ligt dichtbij!

Jullie verblijven in een 4-persoons comfort cottage met 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad, een open keuken en een ruime tuin.

 

>> Bekijk deze goedkope Center Parcs aanbieding hier