Wij hebben het perfecte vakantiehuisje voor jullie gevonden! Boek nu een 4-daagse deal naar Landal Landgoed Aerwinkel in het schitterende Limburg met maar liefst 38% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf voor maximaal 4 personen in een vrijstaande bungalow.

De goedkoopste aankomstdata zijn in december 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Landgoed Aerwinkel – Posterholt, Limburg

 

Midden in de Limburgse bossen vinden jullie het veelzijdige Landal Landgoed Aerwinkel! De vrijstaande bungalow waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van twee slaapkamers, een woonkamer met flatscreen TV, een open keuken, twee badkamers (met o.a. een rainshower en een bad), een eigen sauna en terras. Op het park kunnen jullie gebruik maken van het zwembad, verschillende sportfaciliteiten, afhaalmogelijkheden en nog veel meer!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Landal