Deze luxe getaway zal jullie een hoop goed doen! Boek nu een midweekje naar Landal Orveltermarke in ‘t prachtige Drenthe met maar liefst 34% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een vrijstaande bungalow.

De goedkoopste aankomstdata zijn in december 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Orveltermarke – Witteveen, Drenthe

 

Zowel jong als oud zal zich geen seconde vervelen op dit gezellige vakantiepark! De vrijstaande bungalow waarin jullie verblijven bestaat uit twee verdiepingen en is o.a. voorzien van twee slaapkamers, twee badkamers, een aparte wellnessruimte met bubbelbad & sauna en een eigen terras mét haard. Het park beschikt over een overdekt zwembad, een restaurant, supermarkt voor de dagelijkse boodschapjes, verschillende sportfaciliteiten en nog veel meer…

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Drenthe deal bij Landal