Relaxen in een vrijstaande bungalow op loopafstand van ‘t strand? Boek dan nu een midweek naar Roompot Strandpark Duynhille vanaf slechts €292,- en ontvang tot wel 29% korting! Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een luxe bungalow voor maximaal 6 personen.

Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op aankomstdata in maart 2021. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten. 

 

Strandpark Duynhille – Ouddorp, Zuid-Holland

 

Direct achter de duinen van deze prachtige badplaats vinden jullie het gezellige Strandpark Duynhille! De vrijstaande bungalow waarin jullie verblijven is onder andere voorzien van drie slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, een woonkamer met smart TV, een keuken en een eigen terras. Op het park kunnen jullie boodschappen doen in de minimarkt, gebruik maken van gratis WiFi, een fiets huren en gebruik maken van de take-away mogelijkheden…

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Zuid-Holland deal bij Roompot