Een vakantie naar het mooie Drenthe is áltijd een goed idee! Boek nu een 4-daagse vakantie naar Landal PUUR Exloo met maar liefst 30% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een vrijstaande bungalow voor maximaal 6 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in mei 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal PUUR Exloo – Exloo, Drenthe

 

Midden in ‘t Hondsruggebied vinden jullie dit geweldige vakantiepark met vrijstaande vakantiewoningen. Het moderne huis waarin jullie verblijven is onder andere voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers met een inloopdouche (en een héérlijk ligbad), een eigen sauna, woonkamer met smart TV, een open keuken en een eigen terras. TIP: huur een fiets op ‘t park en ontdek de schitterende omgeving!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Drenthe deal bij Landal