Ervaar het ultieme eilandgevoel op Ameland! Jullie boeken nu een 4-daagse vakantie naar vakantiepark Roompot Boomhiemke op Ameland vanaf slechts €366,-. Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaand strandchalet voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in mei 2021. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Vakantiepark Boomhiemke – Ameland, Waddeneilanden

 

Op dit vakantiepark gaan jullie een geweldige tijd tegemoet! Ameland is één van onze favoriete plekjes in Nederland! Jullie kunnen een uitstapje maken naar Hollum of Nes en het eiland ontdekken op de fiets… Het strandchalet waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, een keuken met o.a. vaatwasser, een eethoek, gratis WiFi, een tuin en een privé parkeerplaats.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Ameland deal bij Roompot