Wow… Wij hebben een té gekke deal voor jullie gevonden! Boek nu een lang weekend naar Landal De Reeuwijkse Plassen in het prachtige Zuid-Holland met maar liefst 50% korting… Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 4-daags verblijf in een vrijstaande vakantiewoning voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata oktober 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Reeuwijkse Plassen – Reeuwijk, Zuid-Holland

 

Verblijf met de kids op een autovrij kindereiland in deze prachtige vrijstaande woning! Het vakantiehuis is o.a. voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer, een open keuken (met een Nespresso koffiemachine), een woonkamer met flatscreen TV, een overdekt terras en gratis WiFi. Ook is de woning voorzien van verschillende kindervoorzieningen zoals een kinderspeelhoek met alles erop & eraan! Het park beschikt over een overdekt zwembad, een parkshop, koffiecorner en nog veel meer…

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Zuid-Holland deal bij Landal