Er even een midweekje tussenuit in de voorjaarsvakantie… Dat hebben wel allemaal wel verdiend toch? Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Landal Waterparc Veluwemeer in Flevoland met 17% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande villa voor 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in februari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Waterparc Veluwemeer – Flevoland, Nederland

 

Op een prachtige plek aan het Veluwemeer vinden jullie vakantiepark Landal Waterparc Veluwemeer. Maak een mooie wandeling langs het water of huur een bootje als het mooi weer is. Jullie verblijven in een vrijstaande villa voor 4 personen met 2 slaapkamers.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze voorjaarsvakantie deal bij Landal