Nog geen plannen gemaakt voor volgende week? Boek dan nu deze 3-daagse deal naar Droompark Buitenhuizen in het prachtige Noord-Holland voor slechts €367,10. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een vakantiehuis voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in februari 2021 (voorjaarsvakantie). Prijs is inclusief alle bijkomende kosten.

 

Droompark Buitenhuizen – Velsen-Zuid, Noord-Holland

 

Ervaar het échte vakantiegevoel tijdens een verblijf op Droompark Buitenhuizen! Het vakantiehuis waarin jullie verblijven is onder andere voorzien van twee slaapkamers, een keuken (met o.a. vaatwasser & combimagnetron), een moderne badkamer, een ruim terras en een eigen parkeerplaats. Dankzij de hoge ramen genieten jullie van extra veel lichtinval! Op het park kunnen jullie gebruik maken van de verschillende afhaalmogelijkheden en de sport- en spelfaciliteiten… Dat wordt gegarandeerd een geslaagde vakantie!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Noord-Holland deal bij Droomparken