Op zoek naar een uniek verblijf voor in de voorjaarsvakantie? Wat dachten jullie van een leuk strandhuisje… Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Roompot Qurios Ameland vanaf slechts €387,-. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaand huisje voor 4 personen. Als jullie met z'n vieren gaan is het slechts €97,- per persoon.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in februari 2021. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten. 

 

Qurios Ameland – Waddeneilanden, Nederland

 

Ervaar het ultieme vakantiegevoel bij Qurios Ameland. Hier ben je even lekker weg van alles… Jullie strandhuisje heeft 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, gratis WiFi en een eigen overdekte veranda met meubilair. Maak een mooie wandeling over het strand of ontdek de vuurtoren van Ameland!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze voorjaarsvakantie Ameland deal bij Roompot