De voorjaarsvakantie is bijna weer in zicht! Boek nu een lang weekendje naar Landal De Reeuwijkse Plassen in het mooie Zuid-Holland met 16% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 4-daags verblijf in een kinderbungalow voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op aankomstdata in februari 2021 (voorjaarsvakantie). Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Reeuwijkse Plassen – Reeuwijk, Zuid-Holland

 

Het is eindelijk tijd om er eventjes op uit te gaan met het hele gezin… De kinderbungalow waarin jullie verblijven is onder andere voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, een eigen sauna, een gezellige woonkamer met houtkachel, een open keuken, gratis WiFi en een overdekt terras. Op het vakantiepark kunnen jullie gebruik maken van de take-away mogelijkheden, de parkshop, fietsverhuur en verschillende sportfaciliteiten. Maak een wandeling en ontdek de prachtige omgeving van het Groene Hart!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Zuid-Holland deal bij Landal