Ga er een heerlijke week tussenuit in September en geniet van de scherpe prijzen! Jullie boeken nu 8 dagen naar Landal De Lommerbergen in het prachtige Limburg met wel 25% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een spiksplinternieuw ingerichte bungalow voor 4 personen.

Deze aanbieding is gebaseerd op aankomstdata in september 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

LANDAL De Lommerbergen – Limburg

 

Tussen de heuvels en de bossen van het gezellige Limburg vind je het prachtige Landal De Lommerbergen. Hier valt oneindig veel plezier te beleven. Op het park maken jullie gebruik van de unieke faciliteiten, het zwemparadijs Aqua Munda, de lekkere restaurants en meer. In de omgeving zijn ook allerlei leuke uitstapjes en activiteiten te beleven. Ga bijvoorbeeld eens een dagje naar Venlo!

Jullie verblijven in een fijne 4-persoons bungalow met een vernieuwd interieur, houtkachel, een open keuken, 2 slaapkamers en een buitenterras.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk hier deze Landal De Lommerbergen aanbieding